• Pregleda: 2189

Prednosti Zakona o finansiranju lokalnih samouprava

Prednosti Zakona o finansiranju lokalnih samouprava

Usvajanjem Zakona o finansiranju lokalnih samouprava načinjen je prvi korak ka decentralizaciji. U Suboticu bi trebalo da stigne 600 miliona dinara koji bi mogli da se utroše u nove investicije.

Više od pola miliona stanovnika Srbije podržalo je Narodnu peticiju ujedinjenih regioona, koja pored decentralizacije zalaže se da gradonačelnike biraju sami građani i da se vrati imovina lokalnim saupravama.

U nastavku pogledajte video prilog City televizije sa konferencije za novinare, na kojoj su govorili Marina Kolar (potpartol URS Subotica) i Jasmin Šečić (predsednik GO G17+).

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
Ponovo i opet Odgovori
Gospodo objasnite nam sa kojom ekipom ce te isto sprovesti , kada Vam se stranka u Subotici raspala, a Vas koalicioni partner Vas ni do sada za nista nije pitao. Vazno je da ste pozaposljavali clanove Vase stranke po JP, pogledajte Stadion koji za vreme vikenda nije bio otvoren za građane, Palić Ludaš koju vodi osoba bez i jednog dana radnog staža, Dimničar žena proglašena za najgoreg direktora grada... postavili ih u upravne odbore, smestili svoju guzicu i sada ocekujete od Vaseg lidera Mlađana Dinkića da Vam donese 5%. Bolje podnesite ostavku za Vas neuspeh i nesposobnost, jer Vas inace sledece godine u ovo doba nece biti na politickoj sceni Subotice, a za to cete biti licno vi krivi gospodine Šečiću.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.