• Pregleda: 4563

Pozorište? Izjave Olivera Dulića i Jožefa Kase o daljoj sudbini Narodnog pozorišta

Pozorište? Izjave Olivera Dulića i Jožefa Kase o daljoj sudbini Narodnog pozorišta
Zgrada Narodnog pozorišta neće biti u potpunosti završena u predviđenom roku zbog nedostatka finansijskih sredstava, saopšteno je danas nakon radnog sastanka gradonačelnika Saše Vučinića sa ministrom zaštite životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliverom Dulićem i predsednikom Upravnog odbora Narodnog pozorišta Jožefom Kasom.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
Mc Odgovori
Naravno kada je FKUAPV prazan, a isti ti ga pokrali !
Sting Odgovori
Ko je kriv?
Lenin Odgovori
Alaj smo se sastali bećari joj al ni jedan za poz... za kuću ne mari....
pera Odgovori
To smo svi znali,da ste upropastili centar grada i da to nećete nikada rešiti!Pitanje je zašto počinjati uopšte nešto što niste sigurni da možete završiti???Odgovor je verovatno u pranju para!Da barem nešto lafnete!Isto će biti i sa ženskim štrandom!U svetu bi taj projekat završili za maksimalno 3 meseca a kod nas je sve ??????
janko Odgovori
I tako će naši potomci imati u centru grada "spomenik"(nedovršeno pozorište sa skelama) na ove naše današnje političare koji svašta obećaju samo da dođu na vlast. Molim glasačke organe ili ko je već zadužen za to da kod sledećih izbora na glasačkim listićima omoguće građanima da glasaju za to da se uopšte ne izabere Vlada Srbije, te da Srbija budu druga država u Evropi bez vlade. Samo tako ćemo preživeti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.