• Pregleda: 3889

"Pozorištance u šumi" se premešta u Dečje pozorište

Dečiji festival "Pozorištance u šumi", koji je trebalo da se održi od 15. do 17. juna na Letnjoj pozornici na Paliću, zbog najavljenih loših vremenskih uslova premešta se u Dečje pozorište Subotica, sa istim datumima.
"Pozorištance u šumi" se premešta u Dečje pozorište

S obzirom na to da se tokom vikenda najavljuju mestimični pljuskovi i hladno vreme, dok je cela manifestacija trebalo da se održi na otvorenom, Dečje pozorište Subotica izašlo je u susret i ponudilo svoju scenu, kako bi se Dečiji festival "Pozovištance u šumi" održao.

Datumi održavanja predstava ostaće isti, a jedino će satnica za predstavu "Elza i zaleđeni Hans" biti pomerena na 20 časova. Kako se Porodični dan sa Fabrikom zabave neće moći održati na novoj lokaciji, promeniće se i cena karte za ovaj dan, koja će umesto dosadašnjih 800, iznositi 400 dinara.

Iz preduzeća "Park Palić" napominju da će svi sugrađani, koji su već kupili kartu po ceni od 800 dinara, dobiti razliku u novcu pred sam početak predstave, te da se obavezno jave na telefone: 024/602-780 ili 065/960-2795.

Program "Pozorištance u šumi" u Dečjem pozorištu Subotica

Petak, 15. jun

  • 17h: Nastupi plesnih škola "Larisa", "Mon Miraž" i Osnovna baletska škola "Raičević";
  • 19h: Predstava "Petar Pan".

Subota, 16. jun

  • 20h: predstava "Elza i zaleđeni Hans".

Nedelja, 17. jun

  • 17h: kreativna radionica "Malac genijalac";
  • 19h: Patrolne šape.
Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Clown Odgovori
Ako se to moze nazvati decije pozoriste!!!
Dragan Odgovori
Nije mi jasno zasto Elza ne voli ledeni caj?
Nana Odgovori
Predstava je bila UZAS. Samo tri lika iz Patrolnih Sapa,. Gluma amaterska. Prica dosadna. Samo puno buke. Organizator bi trebao da ponudi novac za karte nazad. Deca potpuno razzocarana!! jad i beda.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.