Komentara: 0
Pregleda: 2114

Poznati protivnici odbojkašica i odbojkaša Spartaka u četvrtfinalu Kupa Srbije

29.11.2014. u 17:31h
Izvor: Subotica.com
U Beogradu je u petak obavljeno izvlačenje parova četvrtfinalnih mečeva Kup Srbije za odbojkaše i odbojkašice. Ženska ekipa Spartaka za protivnika će imati Jedinstvo iz Užica, dok će se muška za novi podvig boriti protiv Radničkog iz Kragujevca. Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije odigraće se 23. i 26. decembra.
Poznati protivnici odbojkašica i odbojkaša Spartaka u četvrtfinalu Kupa Srbije

 Pored odbojkašica Spartaka na koje smo navikli da su redovne učesnice završnice Kupa Srbije, u borbi za polufinale ove sezone učestovaće i značajno podmlađena muška ekipa koja se od ove sezone takmiči u nižem rangu, a koja je pre nedavno izbacila iz Kupa favorizovanu Ribnicu.

U četvrtfinalu Kupa Srbije igraće se dva meča, a ekipa koja bude imala bolji set, odnosno poen količnik napredovaće u narednu fazu najmasovnijeg klupskog takmičenja. Ženski kolektiv igraće protiv Jedinstva iz Užica (prvu utakmicu igraju u gostima), dok će MOK za protivnika imati odličnu ekipu Radničkog iz Kragujevca.

Parovi četvrtfinala Kupa Srbije u konkurenciji seniorki su: Dinamo (Pančevo) – Vizura, Jedinstvo (Stara Pazova) – Crvena Zvezda, Železničar (Lajkovac) – Tent (Obrenovac) i Jedinstvo (Užice) – Spartak (Subotica), dok će se u muškom četvrtfinalu sastati: Mladi Radnik (Požarevac) – Vojvodina (Novi Sad),
Inđija – Partizan, Đerdap (Kladovo) – Crvena zvezda i Spartak (Subotica) – Radnički (Kragujevac).

Utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije odigraće se 23. i 26. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2114
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.