Komentara: 1
Pregleda: 3278

Poziv za učešće u performansu "Da li ste videli Don Kihota?"

17.06.2016. u 13:51h
Izvor: Subotica.com
Fondacija „Danilo Kiš“ u saradnji sa LDA Subotica i POD Teatrom iz Beograda organizuje dvodnevnu pozorišnu radionicu u Omladinskom klubu „Skladište“. Radionica je deo evropskog projekta “Caravan Next – Feed the Future, European Challenges in the Third Millenium”.
Poziv za učešće u performansu "Da li ste videli Don Kihota?"

Radionica će se održati u utorak, 21. juna i u sredu, 22. juna 2016. godine u Omladinskom klubu „Skladište”, nakon čega će polaznici učestvovati u performansu „Da li ste videli Don Kihota?“. Performans će biti izveden na Gradskom trgu u sredu, 22. juna, u 17 časova i istog dana u 19 časova u Omladinskom klubu "Skladište".

Performans „Da li ste videli Don Kihota?“ je ironična i poetična priča o ljudskoj „posvećenoj“ potrazi za velikim životnim idealima, koju ne stižemo da obavimo zbog ideala – Života.

POD Teatar funkcioniše na nezavisnoj sceni već 16 godina a osnovan je od strane baletske umetnice, glumice i pozorišne pedagoškinje Tatjane Pajović. POD Teatar je proces baziran na istraživanju i uspostavljanju odnosa između uloga čoveka i umetnika, razvijajući tako posebnu metodologiju za rad sa decom, mladima i odraslima različitih godišta i opredeljenja, podržavanjući razvoj i aktivizam da bi doprineo stvaranju društva koje podržava inovativnost, kreativnost, duševnost i promenu. Bavi se pozorišnom produkcijom, edukacijom dece i mladih, Teatrom zajednice.

Učešće na radionicama je besplatno, a svi zainteresovani treba da prijave svoje učešće na e-mail: bajic.branka@gmail.com. Nema starosnih granica.

Prvi susret na kome će se polaznici upoznati je planiran za ponedeljak, 20. jun u 19 časova u Omladinskom klubu "Skladište". Termini radionica su: 21. jun (utorak) od 11-14h i posle pauze od 15-18h. Narednog dana radionica će se održavati od 11-15 časova, a zatim sledi performans na Gradskom trgu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3278
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.