Komentara: 0
Pregleda: 4102

Poziv za učešće na turniru u basketu i odbojci povodom Dana mladih

03.08.2016. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija za mlade Grada Subotice ove godine obeležiće Međunarodni dan mladih (12. avgust) sportsko rekreativnim sadržajem, kao i kulturno umetničkim programom.
Poziv za učešće na turniru u basketu i odbojci povodom Dana mladih

Međunarodni dan mladih ustanovila je Generalna skupština UN 2000. godine, a obeležavanje u Srbiji počelo je posle formiranja Ministarstva omladine i sporta, 2007. godine. U Subotici se ova manifestacija obeležava već osmu godinu u nizu.

Kancelarija za mlade Grada Subotice ove godine organizuje prigodan program koji će obeležiti sportsko rekreativni sadržaji za mlade, kao i filmsko i muzičko veče.

KZM poziva zainteresovane da prijave svoju ekipu za turnir u odbojci i basketu (uzrast od 15 do 35 godina) koji će se održati narednog petka (12. avgust) u periodu od 17 do 21 čas na sportskim terenima na Prozivci.

Takmičenja će se odvijati u muškoj i ženskoj konkurenciji, a detaljnije propozicije za učešće kao i prijava nalaze se na zvaničnoj Fejsbuk stranici KZM, dok prijavu (do 5. avgusta u 12 časova) možete podneti preko online formulara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4102

Povezana vest

Povezane teme

međunarodni dan mladih

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

turnir u basketu

turnir u odbojci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.