• Pregleda: 3760

Poziv za učešće na turniru u basketu i odbojci povodom Dana mladih

Kancelarija za mlade Grada Subotice ove godine obeležiće Međunarodni dan mladih (12. avgust) sportsko rekreativnim sadržajem, kao i kulturno umetničkim programom.
Poziv za učešće na turniru u basketu i odbojci povodom Dana mladih

Međunarodni dan mladih ustanovila je Generalna skupština UN 2000. godine, a obeležavanje u Srbiji počelo je posle formiranja Ministarstva omladine i sporta, 2007. godine. U Subotici se ova manifestacija obeležava već osmu godinu u nizu.

Kancelarija za mlade Grada Subotice ove godine organizuje prigodan program koji će obeležiti sportsko rekreativni sadržaji za mlade, kao i filmsko i muzičko veče.

KZM poziva zainteresovane da prijave svoju ekipu za turnir u odbojci i basketu (uzrast od 15 do 35 godina) koji će se održati narednog petka (12. avgust) u periodu od 17 do 21 čas na sportskim terenima na Prozivci.

Takmičenja će se odvijati u muškoj i ženskoj konkurenciji, a detaljnije propozicije za učešće kao i prijava nalaze se na zvaničnoj Fejsbuk stranici KZM, dok prijavu (do 5. avgusta u 12 časova) možete podneti preko online formulara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.