Komentara: 8
Pregleda: 6566

Požar na divljoj deponiji brzo lokalizovan

08.05.2015. u 21:38h > 21:58
Izvor: Subotica.com
Danas nešto posle 19 časova nad Prozivkom je bio primetan gust crni dim koji je, ispostavilo se, došao sa divlje deponije, nedaleko od Gradske, gde je po prvim sumnjama došlo do samozapaljivanja jedne gomile otpada, ali je požar vrlo brzo doveden pod kontrolu.
Požar na divljoj deponiji brzo lokalizovan

Dva vozila gradske Vatrogasne službe uputila su se vrlo brzo po pozivu na mesto gde je primećen dim i brzom i stručnom intervencijom vatrogasci su izolovali vatrom zahvaćeno mesto i sprečili dalje širenje na okolne gomile otpada.

S obzirom na vrstu materijala koji je pretežno činila plastika vatra koja je planula saogorevanjem ovog materijala produkovala je gust crni dim koji se mogao videti sa šire teritorije grada.

Kako saznajemo sa lica mesta požar je lokalizovan oko 19,50 časova, a na terenu je ostala ekipa koja će obezbediti mesto da se požar ne bi reaktivirao. Fotografije pogledajte u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji Požar na divljoj deponiji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6566
Povezane teme

požar

divlja deponija

vatrogasci

deponija

gradska deponija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.