• Pregleda: 6150

Požar na divljoj deponiji brzo lokalizovan

Danas nešto posle 19 časova nad Prozivkom je bio primetan gust crni dim koji je, ispostavilo se, došao sa divlje deponije, nedaleko od Gradske, gde je po prvim sumnjama došlo do samozapaljivanja jedne gomile otpada, ali je požar vrlo brzo doveden pod kontrolu.
Požar na divljoj deponiji brzo lokalizovan

Dva vozila gradske Vatrogasne službe uputila su se vrlo brzo po pozivu na mesto gde je primećen dim i brzom i stručnom intervencijom vatrogasci su izolovali vatrom zahvaćeno mesto i sprečili dalje širenje na okolne gomile otpada.

S obzirom na vrstu materijala koji je pretežno činila plastika vatra koja je planula saogorevanjem ovog materijala produkovala je gust crni dim koji se mogao videti sa šire teritorije grada.

Kako saznajemo sa lica mesta požar je lokalizovan oko 19,50 časova, a na terenu je ostala ekipa koja će obezbediti mesto da se požar ne bi reaktivirao. Fotografije pogledajte u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
Komsija Odgovori
Odmah smeniti i krivicno goniti nacelnika komunalne inspekcije a svim pripadnicima komunalne umanjiti licni dohodak proporcijalno koliko kosta intervencija vatrogasne sluzbe.Upitanju je prije svega nesavesno ponasanje nacelnika komunalne policije .Svi ,pa i vrapci na grani znaju da postoji ta i stotinu drugih deponija ali nadlezni ,usled ocigledno bahatog i arogantnog ponasanja ,(u stilu nemoze mi niko nista )nisu sankcionisali nikoga od vlasnika takvih deponija .
Ja Odgovori
Znači ovo nema ko da reguliše , a Majdan bi da zatrpavate? Sramota
uvek u pravu Odgovori
Indija, Pakistan ...
izbori Odgovori
Bliže se izbori treba para za sanaciju, ha ha ha...
verka Odgovori
Divlja deponija i dzambo dzakovi... svako u kuci drzi po pet sest dzambo dzakova i ima kamion da ih prenese do "divlje" deponije! Aha...
styx Odgovori
gde su komunalci?...ovi sto pale bakar na pruzi,zapale sve okolo i odu.....selite vise taj depo iz grada,sta cekate?
munkas Odgovori
mozda ce ova inspekcija iz beograda resiti i ovakve probleme. zivimo u smecu i samo je pitanje kada ce eksplodirati.koji zivot
sused PPPPPPPPPaja Odgovori
@KOMSIJA. Baš si vickast. Nije načelnik komunalne policije nego koordinator da budemo jasni. Vlasnik deponije? Ti znaš ko je vlasnik ove deponije? Uklanjanje divljih deponija, ko vrši? Možda misliš da usled tvoje neopravdane mržnje ka tim ljudima isti treba da uzmu i da sami očiste deponiju. Brate imaš eko partiju sve moj do moga, idi učlani se kod njih i imaćeš prilike da čistiš sa njima, ako ne ovu deponiju ali Palićko jezero zasigurno.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.