• Pregleda: 952

Povređeno 12 osoba u 17 saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

Povređeno 12 osoba u 17 saobraćajnih nezgoda tokom protekle sedmice

U periodu od 8. do 14. jula, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda. U 10 saobraćajnih nezgoda četiri osobe su teže povređene, osam osoba je lakše povređeno, dok je u sedam saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 62 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 409 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 26 vozača, od kojih je za 10 vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasno-spasilačke službe imali su 17 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Rodbina Odgovori
informišite se malo pa onda pišite vesti !!!
jedad od povređenih se nalazi u komi i lekari se bore za njegov život. ako vama to znači teže povrede onda stvarno ne znam šta da kažem osim da nam vesti sakupljate iz fotelje s prstom zabijenim u uvo !
Nebojisha
Uobicajena kategorizacija u vestima o saobracaju je : lakse povrede, teze povrede i preminuli. Ako je neko u komi i lekari se bore za zivot, to zvuci kao teze povrede. Ove vesti su statisticke , ne navode se detalji i to je jasno svakoj razumnoj osobi pa mi se cini da da ste bas Vi sa prstom u uvetu. Ili digod.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.