Komentara: 0
Pregleda: 2922

Povoljnije letovanje nego prošle godine

27.02.2009. u 16:05h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na letovanje se u odnosu na pro&scaron;lu godinu, odlučio mnogo veći broj Subotičana. Iako se svetska ekonomska kriza već uveliko oseća i kod nas razlog većeg interesovanja možda leži u činjenici da se cene aranžmana nisu menjale.</p>
Povoljnije letovanje nego prošle godine

Ljude privlači i to što im je omogućena otplata letovanja na više mesečnih rata.Iako vreme još nije takvo da bi nas asociralo na more, Subotičani, naročito mlađa populacija već razmišlja o tome gde bi mogla da se odmori i napuni baterije za predstojeće obaveze. Neki već znaju gde će da provedu svoj odmor.

Prema rečima Dane Vučinić iz Eco Travel agencije ove godine najviše interesovanja privlače grčka ostrva, jer je najam apartmana najpovoljniji. Primera radi 10 noćenja na jednom od, po mišljenju mnogih, najpoznatijem i najlepšem ostrvu Zakintos sa autobuskim prevozom sebi možete da priuštite za 9.900 dinara.

Ukoliko plaćate u gotovom ostvarujete popust od 5 posto. Osim grčke traženi su i aranžmani u turskoj, a slede Egipat i Crna Gora. Za one sa dubljim džepom tu su svakako i one egzotične destinacije poput Tunisa, Majorke i Azurne obale. Zanimljivo je da su cene za letovanje u hrvatskoj skuplje od ostalih zemalja u Regionu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2922
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.