• Pregleda: 2718

Potpisan ugovor o realiziciji pete faze obnove i izgradnje Narodnog pozorišta

Potpisan ugovor o realiziciji pete faze obnove i izgradnje Narodnog pozorišta

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i ovlašćeni predstavnici preduzeća "SMB gradnja" (vodeći član konzorcijuma), "Cim gas" i "Rotel" (članovi konzorcijuma), svi iz Subotice, zaključili su u četvrtak, 12. novembra 2015. godine, u Gradskoj kući, Ugovor o izvođenju radova - nastavak adapatcije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta, peta faza.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 224.831.963,35 dinara, sa PDV-om. Sredstva za realizaciju pete faze obnove i izgradnje Narodnog pozorišta obezbeđena su sa republičkog, pokrajinskog i lokalnog nivoa.

Radovi će početi za desetak dana. Izvođač se obavezuje da radove izvede u roku od 160 dana, računajući od dana uvođenja u posao, navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika.

Izvor: Subotica.com
6
Always Ultra Odgovori
A sta treba da uradi u roku od 160 dana ?? Da pokrije ono betonsko ruglo ??
Salamander Odgovori
Skoro 2 milona Eura za čega? Da li to znači da ćemo u Maju 2016 da imamo neku premijeru predstave na novoj sceni ili ćemo po starom da čekamo lepo vreme da se izvode na otvorenom.
student Odgovori
Pazi Gradonačelniče šta potpisuješ,jer su tvoji prethodnici bili zdravo mudra struka pa su ugovarali veće kamate nego penale, tako sad kad plaćamo penale mi u stvari zarađujemo kao da radimo sa Arapima.
Vesko Odgovori
Nasa vlast ovo stvarno radi na tanane, sa gustom.Jedino su se stare cigle od pozorista brzo razvukle.
horvat Odgovori
Subotikani bih mogli malo da pomognu da se lozoriate izgradi a ne samo da kukaju kme kmee kmeee. Vozite se taksijem idete na balasevicev koncert od 1600din a ne moze te da kupite par cigli da pomognete. A znate da kukate, svi ste mi vi urnbani fali vam pozoriste jako niste dva puta bili u pozoristu. Moreee
Aha vazi Odgovori
Ja sam bila 3. srednji gradjevinske skole 2005.-2006. godine.kada su srusili pozoriste,imali smo tamo praksu,i na tabli je pisalo rok za izgradnju: 2 godine.... Khm...sta jos reci..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.