Komentara: 0
Pregleda: 2943

Potencijali Subotice predstavljeni na sajmu „Real Viena“

24.05.2011. u 23:06h
Izvor: RTV Yueco
Potencijali Subotice predstavljeni na sajmu „Real Viena“

Svoje investicione potencijale Subotica je danas predstavila na dvodnevnom sajmu nekretnina i investicija u Beču. Na sajmu „Real Viena“ nastupa 150 izlagača iz 20 zemalja Centralne i Istočne Evrope, dok su izlagači iz Srbije nastupili na štandu Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA). Subotica se predstavlja sa mogućnostima ulaganja u Palić kao i poslovanjem u „Privredno-tehnološkim parkovima“ i „Slobodnoj zoni“.

Preduzeće "Park Palić" je na sajmu nekretnina i investicija u Beču ponudilo je 19 lokacija ukupne površine oko 30 hektara zemlje u vlasništvu grada. Polovina tih parcela je pokrivena planskom dokumentacijom i infrastrukturno opremljena, a osim ovih lokacija za grinfild investicije "Park Palić" nudi i objekte koji su im povereni na staranje, a koji mogu biti izdati u zakup zainteresovanim investitorima. Predstavnici preduzeća "Park Palić" učestvovaće i na nekim od brojnih panel diskusija, gde će izneti stav da je Palić spreman za nove investitore, a da gradnja na lokacijama može početi - sutra.

Grad Subotica redovno predstavlja svoje potencijale na sajmovima namenjenim investitorima u Minhenu i Beču, koji spada među vodeće sajmove svoje vrste. Pored ponude Palićkog jezera, Subotica na sajmu predstavlja i potencijale koje nudi JP "Privredno - tehnološki parkovi" - privredna zona Mali Bajmok i zona II kasarne.

Na sajmu „Real Viena“ nastupa 150 izlagača iz 20 zemalja Centralne i Istočne Evrope. Potencijali Subotice i Palića su predstavljeni na štandu Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA, uz čiju pomoć je u planu i nastup grada Subotica na sličnoj manifestaciji u Milanu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2943
Povezane teme

Saša Vučinić

investicije u Suboticu

Park Palić

Goran Gabrić

Branko Guslov

Privredno tehnološki parkovi Subotica

sajam real viena

potencijali subotice

geza kučera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.