Komentara: 11
Pregleda: 4418
Foto

Pošta u MZ "Peščara" od danas na novoj adresi

01.08.2023. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Pošta u MZ "Peščara", koja se nalazila u Ulici Edvina Zdovca, preseljena je na adresu Put Edvarda Kardelja 1a (Kelebijski put).
Pošta u MZ "Peščara" od danas na novoj adresi

Usluge ove pošte, koja radi radnim danima od 8 do 16h, kao i subotom od 8 do 12h, koriste stanovnici Zorke i Peščare.

- Građani Peščare su se obratili rukovodstvu mesne zajednice sa inicijativom da se pošta koja se nalazila u Edvina Zdovca izmesti i to zbog malog kapaciteta prostorija zbog čega su se često stvarale gužve - objašnjava Saša Lolevski, predsednik saveta MZ "Peščara" - Mi iz mesne zajednice smo reagovali i uputili dopis JP "Pošta Srbije". Oni su ubrzo pronašli adekvatniji prostor sa većim kapacitetom i pošta na novoj adresi je od danas na usluzi građanima.

Pošta u MZ "Peščara" od danas na novoj adresiPošta u MZ "Peščara" od danas na novoj adresiPrijem i preuzimanje pošiljki, kao i uplate i isplate realizuju se na dva šaltera, a ispred pošte nalazi se i paketomat koji je za preuzimanje pošiljki dostupan 24h dnevno. 

Jako se radujem što nam se približila pošta, što je veća i što nećemo morati dugo da stojimo u redu. Nama starijima to posebno znači - ističe Ljubica Bećinević iz MZ "Peščara" - Prostorije su lepe i prostrane, baš se radujem.

Pošta u MZ "Peščara" od danas na novoj adresi

Izvor: Subotica.com
Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara" Pošta u MZ "Peščara"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 11
Pregleda: 4418
Povezane teme

pošta

mz zorka

mz peščara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.