Komentara: 14
Pregleda: 15325

Posle pružanja otpora pri privođenju zaplenjeno oko 20kg marihuane

16.11.2013. u 13:25h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U akciji subotičke policije i policijskih službenika Stanice granične policije Horgoš lišene su slobode tri osobe za koje se sumnja da su opojnu drogu marihuanu krijumčarile sa područja Kosova i Metohije u zemlje Evropske unije.
Posle pružanja otpora pri privođenju zaplenjeno oko 20kg marihuane

Po odobrenju nadležnog tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je F.Ć. (1973) iz Prizrena i J.M. (1978) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i turskog državljanina T.D. (1976), zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni F.Ć. se tereti da je za novčanu naknadu angažovao J.M. da automobil u kojem je bila droga, preveze preko državne granice u Mađarsku, dok joj je T.D. koji je prilikom hapšenja, policiji pružao aktivan otpor, bio prethodnica.

Na Graničnom prelazu Horgoš, gde je J.M. i uhapšena, policija je u automobilu kojim je upravljala pronašla 19,9 kilograma marihuane.

Svi osumnjičeni će nakon zadržavanja biti predati u nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 15325
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena

Policija Subotica

droga u subotici

marihuana

hapšenje

krijumčarenje robe

pogranična policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.