Komentara: 31
Pregleda: 9561

Poskupele taksi usluge u Subotici

22.11.2013. u 15:07h
Izvor: RTV Yueco
Taksi usluge u Subotici poskupele su od pre nekoliko dana. Start je poskupeo za 10 dinara i umesto dosadašnjih 70 iznosi 80 dinara, dok je čekanje poskupelo za 100 dinara, tako da sada jedan sat čekanja košta 800 dinara. Taksi usluge poskupele su po gradskoj odluci, zbog sve većih troškova taksista.
Poskupele taksi usluge u Subotici

U zavisnoti od primanja građana, zavisi i to da li se neko vozi taksijem, ili ne. Ako je suditi prema anketi, oni nešto mlađi češće korite usluge taksija, iako i njima ponekada to predstavlja luksuz, pogotovo ukoliko se voze na dužim relacijama.

Sva taksi udruženja vožnju počinju sa 80 dinara na taksimetru, umesto dosadašnjih sedamdeset. Isto tako pokupelo je i čekanje, što podrazumeva bilo koje stajanje vozila, pa čak i na semaforu. Taksisti navode da je sada cena vožnje u proseku skuplja za 10 do 20 dinara.

Oni koji se ćešće voze taksijem kažu da ovo poskupljenje neće mnogo uticati na njih, odnosno na njihovu odluku o upotrebi taksi usluga. Nekoliko desetina dinara neće toliko osetiti u svom budžetu, koliko će dobiti uslugom vožnje do kućnog praga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 9561

Povezana vest

Povezane teme

taksi

taxi

cene taksija

taxi subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.