Komentara: 2
Pregleda: 4740

Posetioci Međunarodnog susreta kolekcionara najviše zainteresovani za staro oružje i nakit

05.04.2014. u 18:29h
Izvor: RTV Yueco
Više od 120 izlagača učestvovalo je na 69. Međunarodnom susretu kolekcionara u Subotici u organizaciji Društva kolekcionara Subotica. Oni su izložili široku lepezu predmeta koji predstavljaju objekte njihovog interesovanja.
Posetioci Međunarodnog susreta kolekcionara najviše zainteresovani za staro oružje i nakit

Po oceni učesnika Subotička berza anktikviteta predstavlja jednu od najozbiljnijih u našoj zemlj, i po broju učenika i po izloženim predmetima.

Srđan Simijanović je oduševljen berzom antikviteta. Kaže da je prošle godine kupio srebrni prsten za suprugu veoma povoljno i zbog toga je došao da obiđe i prolećni sajam kolekcionara. Interesuje ga nakit i oružje.

Šezdeset i deveta međunarodna berza antikviteta održana je u holu Nove opštine i okupila je 120 izlagača iz cele zemlje, ali i iz Ukrajine, Mađarske i Rumunije.Organizatori kažu da nikada do sada nije susret kolekcionara bio posećen kao sada. Posetioci su imali priliku da pogledaju, ali i kupe stari novac, markice, medalje, slike, knjige, razglednice, oružje, kao i predmete iz domaćinstva.

Društvo kolekcionara Subotice dva puta godišnje organizuje susret kolekcionara. Sledeća berza antikviteta u organizaciji ovog Društva biće održana na jesen, kada će kolekcionari ponovo imati priliku da prikažu svoje kolekcije starih stvari.

Izvor: RTV Yueco
69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici 69. Međunarodni susret kolekcionara u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4740
Povezane teme

susret kolekcionara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.