• Pregleda: 4937

Posao za ATB Sever

Posao za ATB Sever

"ATB Sever" iz Subotice u saradnji sa slovenačkim "Andino Hydropower Engineering" pribaviće svu potrebnu opremu i izvoditi prateće radove na izgradnji mini hidroelektrane "Prvonek". Ova HE gradi se u okviru brane na Banjskoj reci, odakle se vodom snabdeva Vranje, a u budućnosti će i Bujanovac, objavio je portal "E kapija".

JP "Elektroprivreda Srbije" izabrala je najpre ova preduzeća za isporučioce osnovne opreme (turbine, geratora i automatike) u otvorenom postupku javne nabavke, a zatim je aprila 2011. izrađen i Glavni projekat u kome su definisani i prateća oprema i radovi koje ove kompanije treba da pribave. Očekuje se da ova minihidroelektrana bude završena do septembra.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
Sasa Odgovori
Da li moze neko da mi kaze koliko je trenutno zaposlenih u Severu? Ranije je bilo oko 6000 ako se ne varam a sada cujem da ih imao oko stotinjak...
severas Odgovori
ima oko 460 radnika oprilike,stalno zaposlenih.. !!u septembru je nova tura otkaza,tako se prica..
Radnik atb Sever Odgovori
u Severu trenutno ima 467 radnika..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.