Komentara: 8
Pregleda: 6900

Posao za 69 osoba kroz Javne radove

04.07.2013. u 17:18h
Izvor: RTV Yueco
Narednih dana se očekuje potpisivanje ugovora sa deset poslodavaca za sprovođenje Javnih radova kojim će biti zaposleno 69 subotičana sa spiska Nacionalne službe za zapošljavanje iz kategorije mlađih od 30 godina starosti i starijih od 45, osoba sa invaliditetom, osoba sa posebnim potrebama i Roma.
Posao za 69 osoba kroz Javne radove

Ovaj broj je u odnosu na prošlu godinu skoro duplo povećan jer je prošle godine na ovaj način obezbeđeno radno mesto za 35 osoba.

Potpisivanjem ugovora završen je poziv za Javne radove raspisan u junu kada je otvoren I poziv za subvencionisanje poslodavaca za otvaranje novih radnih mesta. Ovaj poziv biće otvoren do 31. oktobra ove godine.

Za ovu namenu izdvojeno je oko dvadeset miliona dinara - deset miliona I deset hiljada dinara iz budžeta grada, a ostatak je obezbedila Nacionalna služba za zapošljavanje. Zasnivanje radnog odnosa sa osobama koje će biti zaposlene putem Javnih radova očekuje se polovinom jula, a Grad je za ovu namenu izdvojio devet miliona I devet stotina osamdeset hiljada dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6900

Povezana vest

Povezane teme

javni radovi u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.