Komentara: 0
Pregleda: 3621

Porodični sportski dan u subotu na Trgu slobode

06.05.2019. u 12:25h
Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Active kids trka 2019" održaće se u subotu, 11. maja, na Trgu slobode. Predviđeni su sportski izazovi za decu i roditelje, učešće je besplatno, a obezbeđene su učesničke medalje i brojne nagrade.
Porodični sportski dan u subotu na Trgu slobode

Porodični sportski dan održava se već treću godinu zaredom, a svake godine okupi oko 200 do 300 mališana i njihovih roditelja koji zajednički učestvuju u sportskim aktivnostima. Prema rečima Čabe Nađa, predsednika Sportskog udruženja "Active Kids", organizatora dešavanja, smisao manifestacije je da se što više dece bavi sportom, kao i promocija porodičnog druženja uz sport i zabavu.

- Ove godine decu očekuje oko desetak radnih zadataka, koji su usko vezani za sport i fizičku aktivnost, kao što su trčanje, preskakanje, bacanje, trambolina, dakle, vežbe koje nisu naporne, niti preveliki izazov za decu, već su tu da ih malo razdrmaju. Takođe, organizujemo i trku za bebe u kolicima na koju mogu da se prijave roditelji. Naravno, to nije trka u kojoj bi trebalo juriti, već je u pitanju rekreacija i zabava za roditelje, koja može da donese i neku prvu medalju za bebu - najavljuje Nađ.

Početak manifestacije zakazan je za 9 časova na Trgu slobode i trajaće sve do 12 časova, a svako dete koje u svojoj uzrasnoj kategoriji uradi vežbe i savlada zadatu deonicu, dobiće medalju i poklone od sponzora. Učešće je besplatno, uz prethodnu prijavu dece popunjavanje obrasca ili na licu mesta, pre početka manifestacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3621
Povezane teme

trg slobode

sportski dan

sportske aktivnosti

porodičan dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.