Komentara: 1
Pregleda: 2685

"Porodica, to je moja snaga"

11.05.2012. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
Manifestacija „Porodica, to je moja snaga“ održaće se u našem gradu od 14- 19.maja u Atriumu hotela „Galleria“. Radi se o interaktivnoj izložbi radova dece iz vrtića „Naše radosti“ i njihovih roditelja, budući da je manifestacija organizovana u povodu obeležavanja Međunarodnog dana porodice-15.maja. Ove godine će u manifestaciji učestvovati oko 1000 dece.
"Porodica, to je moja snaga"

Manifestacija „Porodica, to je moja snaga“ je treća manifestacija „Naše radosti“ koja se održava po drugi put. Posvećena je obeležavanju Međunarodnog dana porodice koji se slavi 15. Majai ima za cilja da pomogne, podstakne i osnaži porodicu i sve njene članove u njihovim svakodnevnim ulogama unutar porodice.

Jedna od glavnih karaktristika manifestacije je negovanje različitosti, kao što su i porodice različite po raznim kriterijumima, a jedna od bitnih različitosti u našem gradu jeste višejezičnost porodica, pa će se i sve aktivnosti tokom ovog događaja odvijati na 5 jezika: srpskom, hrtvatskom, mađarskom, engleskom i nemačkom.

Otvaranje manifestacije“ Porodica, to je moja snaga“ je u ponedeljak u 18 časova u Atriumu hotela „Galleria“ kada će biti otvorena i izložba, nastupiće horovi iz nekoliko subotičkih vrtića koji će pevati na 4 jezika, prikazaće nam i svoje znanje engleskog jezika, a desiće se i defile roditelja i dece koji su u prošlom periodu zajedno pravili maske i kostime od recikliranog materijala. Manifestacija će trajati do nedelje 19. Maja, a učestvovaće 80 vaspitača, sa 50 grupa dece. Poslednjeg dana, 19. Maja će PU „Naša radost“ uzeti učešće u manifestaciji „Noć muzeja“ od 18-21 čas, čime će biti zatvorena i manifestacija „Porodica, to je moja snaga“.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2685
Povezane teme

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.