• Pregleda: 1410

Poraz stonotenisera Spartaka od ekipe Požarevca (0:4)

U 14. kolu Superlige za stonotenisere Spartak je u subotu u Stonoteniskom centru u Hali sportova dočekao ekipu Požarevca i tom prilikom zabeležili ubedljiv poraz, ukupnim rezultatom 4:0. U narednom kolu STK "Spartak" gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodine.
Poraz stonotenisera Spartaka od ekipe Požarevca (0:4)

Domaći stonteniseri nisu uspeli da pruže veći otpor gostima iz Požarevca. U prvom meču Kristijan Halas poražen je posle velike borbe od Branislava Đana sa 3:2, iako je imao prednost od 2:0 u setovima.

Robert Takarić takođe je poražen posle pet setova, od njega je bolji bio Vladimir Radonjić. Gosti su imali prednost od 2:0 u pobedama i u treći meć su ušli rasterećeno. Stefan Kostadinović nije prikazao dobru igru u trećem meču što ga je koštalo poraza od 3:1 od Dragana Kljajića.

U četvrtom meču Vladimir Radonjić lako je savladao Kristijana Halasa sa 3:0 za konačnih 4:0 u pobedama za ekipu Požarevca.

Posle 14 odigranih kola subotički stonoteniseri nalaze se na petom mestu sa polovičnom uspešnošću - sedam pobeda i isto toliko poraza. U narednom kolu izabranici Mirka Gavrilovića gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.