Komentara: 3
Pregleda: 2923

Poraz odbojkašica Spartaka posle pet setova

18.03.2013. u 22:28h
Odbojkašice Spartaka nisu uspele da iskoriste prednost domaćeg terena pošto su drugom polufinalu play off-a poražene od beogradske Vizure rezultatom 2:3. Meč je trajao 126 minuta.
Poraz odbojkašica Spartaka posle pet setova

Preko dva sata trajao je meč u pet setova između domaćeg NIS Spartaka i trećeplasirane Vizure Vol art u okviru polufinala play off-a, pet neizvesnih setova i pobeda za gošće koje su ovom pobedom napravile "brejk" na gostujućem terenu.

Odbojkašice Spartaka odlično su započele meč i vrlo ubedljivo osvojile prvi set rezultatom 25:9. Drugi set doneo je mnogo više uzbuđenja i rešen je u samoj završinici na razliku tako što su gošće prve došle do odlučujućeg set poena (26:28) i time izjednačile na 1:1 u setovima.

U nastavku opet dosta dobra igra odbojkašica Spartaka koje su ipak u završinici seta malo popustile i dozvolile neizvesnost, koja ih srećom nije koštala seta i tako su osvojivši 25. poen povele sa 2:1.

U četvrtom setu odlična igra domaćih igračica koje su od samog starta napravile osetnu razliku i lganao grabile ka pobedi, ali sredinom ovog seta bude se i gošće i prave veliki preokret i dobijaju četvrti set sa 21:25 i time odvedu meč u peti set.

Za raziliku od četvrtog seta, ovaj put su gošće odlično otvorile skraćeni set i već u prvom delu napravile razliku koju su praktično održavale do kraja. Odbojkašice Spartaka uspele su da dođu do 11 poena u petom setu, ali pobeda je ipak za gošće koje dobijaju meč rezultatom 2:3.

NIS Spartak – Vizura 2:3
(25:9, 26:28, 25:21, 21:25, 11:15)

Poraz odbojkašica Spartaka posle pet setova

Hala sportova „Dudova šuma“. Gledalaca: 300. Sudije: Ivan Lazarević (Šabac) i Boris Kolarević (Novi Sad). Trajanje meča: 126 minuta.

NIS SPARTAK: Raonić 4, Memišević (libero), Trnić 7, Cvetićanin 13, Helić 32, Vujčin, Antanasijević, Medić 9, T. Matić, Radakov, Oluić 17, D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.

VIZURA: Medarević, Petrović 6, Stepanović (libero), Lozo 7, Savić 10, Bojanić, Čikiriz 14, Buša 10, Mirković 4, Klačar 1, D. Bošković 7, T. Bošković 12. Trener: Željko Šćepanović.

Sledeći meč pred subotičkom publikom se igra u sredu takođe od 19 časova.

Poraz odbojkašica Spartaka posle pet setova

Poraz odbojkašica Spartaka posle pet setova

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 2923
Povezane teme

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.