Komentara: 0
Pregleda: 1680

Poraz odbojkaša Spartaka na gostovanju Crvenoj zvezdi (3:0)

07.02.2014. u 23:54h
Izvor: Wiener Städtische liga
Otpor Spartaka beogradskoj Crvenoj zvezdi trajao je tačno 70 minuta, koliko je bilo potrebno aktuelnom lideru i šampionu da stigne do maksimalnog trijumfa. Spartaku je ovo deseti poraz ove sezone i trenutno se nalazi na sredini tabele i zauzima 6. mesto.
Poraz odbojkaša Spartaka na gostovanju Crvenoj zvezdi (3:0)

Odbojkaši Spartaka pružili su vrlo dobar otpor u prvom i trećem setu. Međutim, i tada su crveno-beli kontrolisali rezultat, pa im je za mirnu završnicu bilo dovoljno najpre 21:19, a potom i 21:18.

Kad je bilo najpotrebnije Beograđani su igrali nepogrešivo, posebno u finišu pomenutih perioda. U drugom setu je Zvezda bila više nego ubedljiva, Spartak gotovo ni jednog trenutka nije bio ni blizu rezultatskog egala.

Ponovo je sjajan bio Dušan Petković, kapiten domaćih meč je završio sa 25 poena, vrlo dobro je odigrao Okolić koji se zaustavio na 11 (pet blokova), a toliko poena je osvojio i Stoilović. Sa druge strane, najbolji su bili Crnjanski i Janačkov sa po osam poena.

Crvena zvezda – Spartak 3:0
(25:21, 25:11, 25:20)

Dvorana: „Sport Eko“. Gledalaca: 150. Sudije: Robert Leko i Filip Vrndić. Trajanje meča: 70 minuta.

CRVENA ZVEZDA: Okolić 11, Munćan, Stoković, Perić, Stoilović 11, Gmitrović 1, Koprivica 5, Milutinović 4, Jovanović, Petković 25, Buculjević 5, Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.

SPARTAK: Crnjanski 8, Jungić, Janačkov 8, Vidakov (libero), Elezović 1, Konkolj (libero), Marković 1, Mutapčija 5, Kecman 7, Pualić, Medić 1, Stefanović. Trener: Aleksandar Petrović.

U narednom kolu Spartak na domaćem terenu dočekuje ekipu Jedinstva iz Stare Pazove, timu koji je dosada poražen u svih 14 mečeva koje je odigrao u sezoni pa je za očekivati da će Spartak u subotičkoj Hali sportova biti u prilici da zabeleži nova 3 boda.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1680
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.