Komentara: 0
Pregleda: 1906

Poraz fudbalera Bačke i Palića

28.04.2014. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke i Palića svoje utakmice 23. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" završili su porazom. Bačka 1901 je poražena na domaćem terenu minimalnim rezultatom 0:1, dok je Bačka poražena u Senti od istoimene ekipe sa 3:1.
Poraz fudbalera Bačke i Palića

FK "Palić" – FK "Radnički" Šid 0:1 (0:1)

Bleda fudbalska predstava na Paliću. Fudbaleri jednog i drugog tima delovali su kao da igraju u grču, a pogodak Ćirića još u prvom poluvremenu (27' minut), bio je plod jedne od retkih lepih akcija na današnjoj utakmici.

Domaći fudbaleri, nakon pobede u prošlom kolu u Odžacima nisu bili ni nalik na tu ekipu, pa je publika bila prilično rezignirana, i gledalište napustila razočarana. Gosti, iako bez četvorice standardnih fudbalera, znalački su sačuvali vođstvo, i pored nekoliko propuštenih prilika jezeraša u finišu utakmice.

FK "Senta" – FK "Bačka 1901" 3:1 (1:0)

Bačka je u nedelju gostovala na „vrućem terenu“ u Senti, gde je pretrpela poraz od 3:1. Domaćin je rano poveo, već u 7. minutu, crveno-beli su izjednačili u drugom poluvremenu, ali je Senta u finišu utakmice postigla još dva gola, i zasluženo trijumfovala. Jedini pogodak za Bačku postigao je Plojović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1906
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.