Komentara: 0
Pregleda: 2278

Poraz FK "Subotica" u derbiju 7. kola protiv OFK "Odžaci" (0:1)

29.09.2014. u 12:09h
Izvor: Subotica.com
Po idealnom vremenu, pogodnom za igru, pred oko 250 gledalaca, igrao se derbi 7. kola Vojvođanske fudbalske lige (VFL) grupa Bačka. Gosti iz Odžaka, boljom igrom, zasluženo su stigli do sva tri boda u ovom susretu.
Poraz FK "Subotica" u derbiju 7. kola protiv OFK "Odžaci" (0:1)

Jedini pogodak pao je već u sedamnaestom minutu, kada je najbolji pojedinac ovog susreta, Đorović, uputio izvanredan pas ka Crnjanskom a ovaj, neometan, sa ivice kaznenog prostora, šalje loptu u mrežu. Đorović je i u 62. minutu mogao postići drugi pogodak za svoj tim, ali je put lopte ka golu zaustavila prečka.

FK "Subotica" - OFK "Odžaci" 0:1 (0:1)
(Crnjanski 17')

Sudija Marko Delibašić iz Vrbasa podelio je četiri žuta kartona, po dva za domaće (Ilovac, Jukić); i po dva za Crnjanskog i Babića iz ekipe Odžaka.

Za igrača utakmice proglašen je Marko Đorović iz OFK "Odžaci".

Za FK "Subotica" nastupili su: Kumozec, Vukov, Nikšić (Dragić), Masalušić, Ilovac, Jukić, Vojnić (Drčelić), Mirkov, Nikšić, Benjak (Popović) i Ivić, dok su za gost eiz Odžaka nastupili: Kronić, Stojšić, Faber, Babić, Popović, Crnjanski, Radović, Ševarac (Mušikić), Zec, Vujošević i Đorović (Prelić).

Utakmicu na stadionu "Nikola Tesla" posmatralo je oko 250 gledalaca.

Posle sedam odigranih kola FK "Subotica" zauzima četvrto mesto sa 15 osvojenih bodova, šest manje od prvoplasiranog OFK "Odžaci" koji ove sezone ne zna za poraz. Sa druge strane FK "Subotica" ima 5 pobeda i dva poraza. U narednom kolu FK "Subotica" gostuje u Novom Žedniku ekipi Preporoda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2278
Povezane teme

vojvođanska fudbalska liga

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.