Komentara: 7
Pregleda: 4384
Foto

Poraz FK "Spartak" na Marakani (5:0)

30.09.2013. u 10:45h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbalski klub "Spartak" ubedljivo je poražen (5:0) na Marakani pred nešto manje od 6.000 gledalaca po kišnom vremenu. FK "Crvena zvezda" iskoristila je bolju igru u prvom poluvremenu i sa tri gola Mrđe za deset minuta totalno slomila otpor Subotičana.
Poraz FK "Spartak" na Marakani (5:0)

FK "Crvena zvezda" povela je već u 11. minutu iz svoje prve ozbiljnije prilike na utakmici. Vešović je uputio dobar centaršut pred gol, Mrđa uleteo u peterac i doveo svoju ekipu u minimalnu prednost.

Nakon postignutog gola domaći su krenuli još agresivnije. Sedam minuta kasnije udvostručili su vodstvo kada je Dauda šutirao ka golu, a golman Aleksić na kratko odbio ali samo do Mrđe koji postiže svoj drugi gol na utakmici.

Krenuli su igrači Spartaka tada ofanzivnije ka golu. Međutim, nakon samo tri minuta iz čiste kontra akcije Mrđa postiže het-trik već u 21. minutu. Pobegao je Mrđa odbrani i pored istrčalog Aleksića loptu precizno poslao u mrežu. Do kraja poluvremena Spartak nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol Bajkovića dok su domaći i dalje bili ofanzivni.

Kako je odmicalo drugo poluvreme Subotičani su se polako oslobađali pritiska. Prvu priliku imao je Šarac u 62. minutu ali pogađa spoljni deo mreže.

Pokušao je Torbica u 68. minutu ali golman Bajković je bio siguran na golu. Usledile su šanse Noskovića i Kovačevića, ali bez realizacije. Umesto počasnog gola Spartaka, Zvezda povećava prednost u 79. minutu odličnim golom Daude sa oko dvadeset metara. Konačan rezultat postavio je kapiten Milijaš četiri minuta pre kraja susreta udarcem sa oko 25 metara iz prekida.

Zvanični protokol sa meča.

Poraz FK "Spartak" na Marakani (5:0)

Subotičane je bodrilo stotinjak "Marinaca" koji su ušli na najveći srpski stadion neposredno pred sam početak meča.

Izvor: FK "Spartak"
Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak Fudbal: Crvena zvezda - Spartak
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4384

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

spartak crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.