Komentara: 0
Pregleda: 3126

Ponovljeni izbori u 4 mesne zajednice

08.12.2011. u 16:57h
Izvor: RTV Yueco
Ponovljeni izbori u 4 mesne zajednice

U nedelju se u četiri mesne zajednice u Subotici održavaju ponovljenih izbori. Peščara, Mišićevo, Bajmok i Kelebija su mesne zajednice gde nije oformljenja skupština nakon prvih izbora, tako da će se na 12 biračkih mesta ponovo birati članovi koji će sastavljati buduću skupštinu mesnih zajednica. S obzirom na to da od ponoći počinje izborna tišina, svaka vrsta propagande koja se tiče pomenutih izbora je zabranjena.

Sudeći prema izjavama anketiranih meštana iz MZ Peščara u kojoj će u nedelju biti održani izbori, glasačka mesta će biti prazna. Niko od anketiranih meštana neće da izađe na izbore, jer kako kažu, znaju da se ništa neće menjati.

U MZ Peščara biće 12 lista, u MZ Kelebija 8, u MZ Bajmok 12 i u MZ Mišićevo 2 liste. Ukupan broj birača u obe 4 mesne zajednice je 14 473. Sve pripreme su obavljene za uspešno održavanje izbora, a biračka mesta biće otvorena od u nedelju 11. decembra od 7 do 20 časova.

S obzirom na to da se biračka mesta zatvaraju u 20 časova i da je u pitanju samo 12 biračkih mesta, brojanje glasova ići će brzo, tako da će se rezultati znati verovatno već u nedelju kasno uveče.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3126
Povezane teme

Bajmok

Kelebija

mišićevo

izbori u mesnim zajednicama

mz peščara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.