Komentara: 7
Pregleda: 6076

Pomeren rok završetka autoputa Horgoš - Novi Sad

29.06.2011. u 21:17h
Izvor: RTV Yueco
Pomeren rok završetka autoputa Horgoš - Novi Sad

Rok za završetak autoputa Horgoš - Novi Sad je opet pomeren. Ministar za infrastrukturu najavio je da će put biti kompletno završen ove a ceo Koridor 10 u roku od dve godine. "Sledećeg meseca postepeno puštamo severni krak Koridora 10, kako budemo završavali preostale deonice.

Cela deonica od Horgoša do Beograda biće potpuno završena do kraja jula ili najkasnije u prvim danima avgusta", rekao je Mrkonjić u intervjuu Novostima. "Sa preostalim deonicama na severu do kraja godine biće završeno ukupno 180 kilometara autoputa. To je ubedljivo najviše u istoriji. Raspisani su tenderi i izabrani izvodjači za još 150 kilometara autoputa. U roku od dve godine, od danas, biće završen kompletan Koridor 10", naglasio je Mrkonjić i ocenio da je to u uslovima najveće svetske ekonomske krize spektakularan rezultat.

Mrkonjić nije pominjao ipsilon krak ka Kelebiji na kojem radovi trenutno uglavnom stoje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6076
Povezane teme

Y krak

Kelebija

horgoš autoput

subotica autoput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.