Komentara: 56
Pregleda: 6853

Poljoprivrednici napustili sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije

11.01.2024. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Poljoprivrednici koji su danas otišli na sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije, a među kojima su i članovi subotičkog Udruženja poljoprivrednika, napustili su sastanak. Podsećamo, paori i predstavnici Vlade sastali su se kako bi razgovarali o eAgraru i Poljoprivrednoj komori Srbije.
Poljoprivrednici napustili sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije

Kako saznajemo, glavni razlog zbog kog su predstavnici sedam poljoprivrednih udruženja napustili sastanak jeste to što je reosrno ministarstvo uputilo poziv i predstavnicima još dva udruženja.

Ministarstvo poljoprivrede je uputilo poziv za sastanak Asocijaciji 2022 i Udruženju NAPS. Mi smatramo da oni ne treba da prisustvuju,  jer sastanak su inicirali paori iz ukupno sedam udruženja (Stig, Naše mleko, Udruženje proizvođača mleda Šumadije i Pomoravlja, Udruženje složni Pidikanci, Udruženje brestovački ratari, Spas i opstanak stočara Zapadne Srbije i subotičko Udruženje poljoprivrednika). Dakle, mi smo se 4. januara dogovorili da zatražimo sastanak sa predstavnicima Vlade, uputili smo zahtev i dobili termin za današnji sastanak i niko nas nije obavestio da će i druga udruženja prisustvovati - objašnjava Miroslav Matković iz Udruženja poljoprivrednika u Subotici - Odluku da napustimo sastanak doneli smo i zbog toga što se premijerka nije pojavila, a zatražili smo sastanak i sa njom.

Poljoprivrednici napustili sastanak sa predstavnicima Vlade SrbijeKako navode paori, zatražiće novi sastanak sa predstavnicima Vlade.

- Uputićemo novi zahtev i opet ćemo zatražiti da prisustvuje i premijerka - zaključuje sagovornik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 nedelje
Komentara: 56
Pregleda: 6853
Povezane teme

poljoprivrednici

udruženje poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.