Komentara: 5
Pregleda: 2114

Poljoprivrednici i predsednica Skupštine grada bez dogovora

03.07.2013. u 11:22h
Izvor: Radio Subotica
Ne postoje pravni osnovi za održavanje vanredne sednice, jer poljoprivrednici nisu prikupili potpise odbornika za to, izjavila je predsednica Skupštine grada Marija Kern Šolja.
Poljoprivrednici i predsednica Skupštine grada bez dogovora

Ona je rekla da su udruženja danas podnela zahtev za održavanje sednice o zakonitosti besplatnog davanja državnog zemljišta crkvama na korištenje, ali bez potpisa minimalno trećine odbornika, koliko je potrebno.

Marija Kern Šolja ne isključuje mogućnost da do sredine meseca vanredna sednica ipak bude održana, ali samo uz uslov da poljoprivrednici prikupe najmanje 23 potpisa odbornika.

Miroslav Kiš iz Udruženja poljoprivrednika rekao je da su na ovaj način poljoprivrednici opet izigrani, jer im niko nije rekao da treba da rade posao koji nije njihov. Uz konstatciju kako je očito da poljoprivrednici nikoga od političara ne zanimaju, Kiš kaže da će se udruženja ubrzo dogovoriti šta će dalje preduzeti.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2114
Povezane teme

udruženje poljoprivrednika

marija kern šolja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.