Komentara: 0
Pregleda: 2929

Policijska hronika

24.10.2009. u 10:36h
Izvor: RTV Yueco
Policijska hronika

Subotička policija je odredila meru zadržavanja četrdesetčevorogodišnjem Adnanu S. iz Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Sumnja se da je Adnan S. od početka oktobra ove godine, u porodičnoj kući u Bačkoj Topoli, svoju nevenčanu suprugu R. K. staru 38 godina, držao vezanu lancem, kako bi je sprečio da pobegne.

Adnan S. je saslušan i uz odgovarajuću krivičnu prijavu biće sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Bačkoj Topoli.

- - -

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja dvadesettrogodišnjem Alenu N. zvanom ‘’fegi’’ iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni je od aprila ove godine, na području Subotice, provaljivao u pomoćne prostorije porodičnih kuća iz kojih je protivpravno prisvajao bicikle i druge predmete koje je prodavao nepoznatim osobama.

On će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

- - -

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja i dvadesetpetogodišnjem Milanu T. i osamnaestogodišnjem Miletu K iz Bajmoka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teške krađe i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Osumnjičeni su zajedno sa Aleksandrom N., starim 27 godina i maloletnim Đ.N. provaljivali u prodavnice i privatne kuće na području Bajmoka iz kojih su uzimali razne proizvode, tehničku robu i alat. Oni su početkom oktobra ove godine u naselju Bački Gračac kod Sombora protivpravno prisvojili traktor.

Veći broj predmeta iz krivičnih dela vraćen je oštećenim građanima. Milan T. i Mile K. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2929
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.