• Pregleda: 10095

Policija uhapsila provalnika tokom izvršenja krivičnog dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhvatili su noćas u izvršenju krivičnog dela teška krađa u pokušaju, 25 - godišnjeg V. V. Iz Subotice.
Policija uhapsila provalnika tokom izvršenja krivičnog dela

Policija je zatekla provalnika u naselju Prozivka i na mestu događaja pronašla alat pogodan za obijanje i automobil kojim se V. V. dovezao. Osumnjičeni se tereti da je podesnim predmetom pokidao katance na zaštitnoj rešetki prodavnice, polomio cilindar bravu na ulaznim vratima i ušao u objekat.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, po nalogu tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

13
ffilozoff Odgovori
Ko zna kolko je lokala obijao po SUBOTICI?? Priznace taj sve samo malo po golim tabanima....
Joky33 Odgovori
Idemoooo. Srbija!
lakumity Odgovori
Ne znam dali je smešno ili tužno kad uhvate "krimosa" na delu pa kažu da postoji osnova sumnje.
Za naše pravosuđe lopina koja ukrade auto nije lopov već je neovlašteno upravljao vozilom.
Čini mi se dokle god bude ovako kriminalci će imati veća prava nego oštećeni.
saša Odgovori
@lakumity
Kada završiš pravni fakultet sve će ti biti jasno. Do tada imaš puno pravo da postavljaš pitanja i da se čudiš a da ti to niko ne zameri.
tetka Odgovori
@saša
Ne treba biti veliki pravnik da bi se videlo da je naš Krivični zakon veoma šupljikav. Činjenica je da više štiti kriminalce nego oštećene. Znam - rećićete ZAŠTITA PRAVA LIČNOSTI - ali da li oštećeni imaju neka prava !!!????

Zatvori nam imaju obezbeđene bolje uslove nego bolnice. A sve njih /koji uopšte i budu kažnjeni-zbog komplikovanog pravosudnof sistema/ nosimo na grbači mi poreski obveznici a još im ni identitet ne smemo znati jer su oni zaštićeni!
Vanja Odgovori
@lakumity

Policajac nije sud a ni sudija!
robes Odgovori
@tetka

bila si nekada u zatvoru pa znaš za uslove?
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
@ saša

Pošto si, barem na mene, u par reči ostavio utisak tata-mate za pravnu oblast, molim te da mi (a verujem da bi i ostalo laičko pučanstvo to želelo znati), rostolkuješ pojam DRŽAVINE nad nekom stvari. Odnosno, da li je tvoj stav upravo srazmeran objašnjenju istog kroz navedeni primer u jednim XY dnevnim novinama, koji bih neznatno izmenio.

Recimo da zakonski vlasnik preotme natrag u svoj posed od N.N. lopurde ćornuto, drpnuto, mangelisano...mu biciklo, da li je tačno da pomenuta N.N. osoba ima pravo da u roku od mesec dana podnese državinsku tužbu za smetanje državine. Nakon čega je nesretni vlasnik "obrao bostan", jer, navodno, sud ne ceni u čijem je vlasništvu bilo predmetno biciklo, nego ko ga je poslednji držao!? Dakle, lopurda.

Ako, pak, ni sam nisi završio pravo...Kapito?
Najstroza kazna Odgovori
Taj tip kosta ovo drustvo! Nema tu leka, jedino ODSTRANITI i to permanentno!
Dosta mi je vise sljama ljudskog!!!
paparaco Odgovori
A kad ce policija poceti da hvata sexualne prestupnike,zlostavljace i iznudivace???
paparaco kralj Odgovori
@paparaco. Ti si kralj sa ovim pitanjem.:)
Srbistan Odgovori
Zatvor ne vredi nista. Ovo je moj predlog. Osnovati sajt na kom ce se godinu dana drzati slike sa imenom i prezimenom svih prestupnika sa zlocinom koji je pocinjen.
pravda Odgovori
Siroma deran. Sigurno je hteo da uzme jednu Milka čokoladu, zaželeo se.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.