Komentara: 32
Pregleda: 9437

Policija tokom vikenda pronašla drogu kod 19 osoba

23.07.2013. u 15:23h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Obavljajući redovne aktivnosti na suzbijanju narkomanije, pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Subotici, su u periodu od 18. do 21. jula 2013. godine, na muzičkom festivalu održanom na Paliću, kontrolisali veći broj osoba. Policija je kod 19 osoba pronašla opojne droge: spid, marihuanu, tablete ekstazi i ampule lidokaina.
Policija tokom vikenda pronašla drogu kod 19 osoba

Protiv 18 lica, biće podnete odgovarajuće krivične prijave nadležnom tužilaštvu, dok je za jednu osobu određena mera zadržavanja do 48 sati.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je lišila slobode Subotičanina M.K. (1984).

Na osnovu naredbe Višeg suda u Subotici, policijski službenici su izvršili pretres stana koji koristi M.K. i u njemu pronašli 17 paketića spida i digitalnu vagu, dok su kod osumnjičenog u tašni, pronađena još četiri paketića spida. Ukupna težina pronađene opojne droge za koju se sumnja da je bila namenjena za prodaju je 20,5 grama.

M.K. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 9437
Povezane teme

zaplena

narkotici u subotici

subotica narkotici

summer3p

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.