Komentara: 2
Pregleda: 6376

Policija privela dvojicu u Malom Iđošu zbog posedovanja narkotika, oružja i kršenja policijskog časa

25.03.2020. u 12:32h
Izvor: Subotica.com
Policija privela dvojicu u Malom Iđošu zbog posedovanja narkotika, oružja i kršenja policijskog časa

Subotička policija uhapsila je dvojicu 37-godišnjaka (D.V. iz Novog Sada i T.J. iz okoline Subotice) zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U policijskom saopštenju navodi se da je policija zatekla osumnjičene u Malom Iđošu, za vreme zabrane kretanja na javnom mestu, i kod njih pronašla 16 grama spida, 113 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, vagicu za precizno merenje, kao i dva gasna pištolja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija za prekršajni postupak izrekao im je novčane kazne u iznosu od po 50.000 dinara zbog kršenja policijskog časa

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 6376
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.