Komentara: 1
Pregleda: 1987

Pokrajinski ombudsman u utorak u Tavankutu i Đurđinu

18.03.2016. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Prijem građana koji organizuje Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman održaće se sledeće nedelje u Tavankutu i Đurđinu. Tom prilikom građani će moći da dobiju besplatni pravni savet i podnesu pritužbu instituciji ombudsmana.
Pokrajinski ombudsman u utorak u Tavankutu i Đurđinu

Prijem građana održaće se u utorak, 22. marta u mesnoj zajednici, i to u Tavankutu (Jovana Mikića 1) od 10 do 11 časova, odnosno u Đurđinu  (Borisa Kidriča 7a) od 12,30 do 13,30 časova.

Razgovor sa građanima prilika je da oni sami iz prve ruke informišu instituciju Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana o stanju u oblasti ostvarivanja, zaštite i unapređenja ljudskih prava u vojvođanskim mestima u kojima nema lokalnog zaštitnika građana.

Pozivaju se svi građani ova dva prigradska naselja koji imaju pitanja ili problema u bilo kojoj oblasti ljudskih prava da se tokom ove posete lično i konkretno informišu o načinima na koje mogu ostvariti u zaštititi svoja prava.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1987
Povezane teme

tavankut

đurđin

ljudska prava

pokrajinski ombudsman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.