• Pregleda: 1820

Pokrajina dala saglasnost za finansiranje radova na sanaciji objekta Gerontološkog centra

Pokrajina dala saglasnost za finansiranje radova na sanaciji objekta Gerontološkog centra

Pokrajinska vlada donela je danas rešenje kojim se Gradu Subotici daje saglasnost za radove na energetskoj sanaciji objekta Gerontološkog centra.

Kako se navodi u izveštaju sa sednice, za radove na objektu socijalne zaštite biće izdvojeno ukupno 15,3 miliona dinara, a u strukturi finansiranja sa 10,7 miliona učestvovaće Ministarstvo rudarstva i energetike sa 10,7 miliona dinara, dok će Grad Subotica obezbediti preostali iznos, odnosno 4,6 milona dinara.

Ovo je nastvaka podrške Pokrajinske vlade u naš grad, a koja je u protekle tri i po godine uložila dve milijarde dinara, kako u rekonstrukciju ustanova, kulturnih objekata, tako i u izgradnju i poboljšanje infrastrukture koja ima cilj za poboljšanje kvaliteta života Subotičana.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Овца за шишање Odgovori
"На приредби код Сабатке
Пева Курта, пева Мурта
Синан, Хасан, Јашар, Шабан
Нино, Шеки и још неки и наравно Џеј

Мала Маја Маријана
Анчи, Брзи и Дајана
Кеба, Кемиш, Рођа, Јами
Сви заједно у галами и наравно Џеј

Мица, Цица и Зорица
Зоки, Боки, Родић Роки
Слађа, Кобра, Стела, Нела
Слатка мала Карамела и наравно Џеј

Лепа Брена, Екстра Нена
Лепа Лана и Цакана
Лепи Бора, Лепи Гаги
Лепи Мића, сви су драги, и наравно Џеј

Ера, Геџа, Бекић Беки
И наравно Супер Снеки
И са њима змија Веки
Вики, Сики, Вики, Рики и наравно Џеј..."
AlwaysUltra Odgovori
Od te dragocene dve i nešto milijarde je verovatno gradjena i ona pešačko-biciklistička staza , od Simensa do prvog semafora prema gradu. Ni godinu dana , a površina staze se već okrunila , polako se formiraju krateri celom njenom dužinom. Naravno , sada kada su pozorište i sve ostalo , a što je lopov Djilas započeo i pokrao , a sva sila režimskih sudova mu ne može baš ništa , završeni , ne sumnjam da će Pokrajina i ovo koliko narednih sedmica da dovede u red (kao što se u red dovodi Trg Republike u BG i sve ostalo) ... Doduše mi nemamo maestralnog druga Vesića da nam to očas posla ispegla ali sigurno imamo dostojnih kadrova za sanacije u okolini drugarice M.Davčik i ostalih ekselencija grada u (polu)emigraciji!!

Hvala unapred
Dražen Odgovori
Republika daje novac a pokrajina saglasnost.Ludilo, npr kao da ti Pera pozajmi novac a saglasnost na to daje njegov maloletni sin koji ništa ne doprinosi.Ovo prvi put čujem!!!!!!
Uvek u pravu Odgovori
To je zato Dražene da niko ne bude kriv kad dođe do zloupotrebe i pronevere. Svi će odgovornost prebacivati na onog drugog i sve tako u krug.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.