Komentara: 0
Pregleda: 2028

Poklonjeno 800 knjiga Gerontološkom centru

30.07.2011. u 19:21h
Izvor: RTV Yueco
Poklonjeno 800 knjiga Gerontološkom centru

U okviru akcije "Volontiram zato što volim svoj grad", zaposleni u komapniji Filip Moris poklonili su oko 800 knjiga biblioteci Gerontološkog centra u Subotici. Akcija ima za cilj da popularizuje kulturu širom Srbije. Biblioteka Gerontološkog centra će deo svog knjižnog fonda pokloniti školi u Čantaviru.

Ovogodišnja akcija posvećena je podsticanju čitalačkih navika ljudi širom Srbije. Donacija knjiga Gerontološkom centru u Subotici doprineće kvalitetnijem boravku starijih sugrađana u ovoj ustanovi.

Akcija se realizuje u 15 gradova Srbije i u okviru nje će zaposleni kompanije Filip Moris raznim ustanovama podeliti oko 19.000 knjiga.

Akcija "Volontiram, zato što volim svoj grad" pokrenuta je 2010. godine zahvaljujući ideji i dobroj volji zaposlenih u kompaniji Filip Moris u Srbiji. Prošle godine, akcija je bila organizovana u 14 gradova u Srbiji, kada su zaposleni kompanije dobrovoljno pomogli da se urede prostori, koje su prepoznali kao važne za svoj grad.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2028
Povezane teme

gerontološki subotica

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.