Komentara: 23
Pregleda: 4497

Poklonite jelku gradu

13.11.2019. u 09:25h
Izvor: Subotica.com
Kao i prethodnih godina, JKP "Čistoća i zelenilo" poziva sugrađane koji u svojim dvorištima, vikendicama ili na drugim privatnim površinama imaju velika stabla jelke, smrče, duglazije, bora ili nekog drugog četinara, a koja im smetaju ili bi svakako bila posečena, da ih poklone gradu.
Poklonite jelku gradu

Grad Subotica, sada već tradicionalno, za božićno-novogodišnje praznike ukrašava grad raznim sadržajima, među kojima je i okićeno prirodno stablo nekog četinara koje krasi Gradski trg.

Zbog toga je i ove godine JKP "Čistoća i zelenilo" pozvalo sve sugrađane koji imaju suvišnu jelku ili stablo nekog drugog adekvatnog četinara da poklone gradu, dok će seču, donošenje i obradu za postavljanje uraditi obučeni radnici ovog preduzeća.

- Najadekvatnija i najpristupačnija stabla, po oceni nadležne službe, biće stručno posečena, postavljena u centru grada i okićena povodom predstojećih božićno-novogodišnjih praznika - navode iz JKP "Čistoća i zelenilo".

Zainteresovani sugrađani koji žele da učestvuju u ovoj akciji, mogu da se jave Sekretarijatu za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj putem telefona 024/626-997, radnim danima od 7 do 15 časova, ili putem mejla gukomunalno@subotica.rs, od 12. do 18. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 4497
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

jelka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.