Komentara: 1
Pregleda: 1770

Poklon koncert klasične i filmske muzike u utorak na sceni Jadran

09.02.2023. u 14:05h
Izvor: Subotica.com
U znak zahvalnosti na podršci, Narodno pozorište svojoj vernoj publici poklanja koncert klasične i filmske muzike koji će biti održan 14. februara od 19:30h na sceni "Jadran".
Poklon koncert klasične i filmske muzike u utorak na sceni Jadran

Na koncertu će nastupiti solista na violini, profesor Florijan Balaž i pijanistkinja Vanja Prica. Na programu će biti dela Masnea, Krajslera, Bramsa, Vijenjavskog, Elgara, Vilijamsa, Krola i drugih kompozitora.

Ulaz je besplatan, ali je potrebno rezervisati i podići ulaznice na biletarnici scene "Jadran" u periodu od 10 do 13h i od 18 do 19:30h. Za više informacija pozovite broj telefona 024/557-436.

Novosadski violinista Florijan Balaž redovni je profestor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu (predmet violina) i šef Katedre za gudače. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a davne 1997. godine započeo je saradnju sa višestruko nagrađivanom pijanistkinjom Vanjom Prica koja na novosadskoj Akademiji umetnosti radi kao klavirski saradnik na duvačkoj i gudačkoj katedri.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1770
Povezane teme

koncert

Narodno pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.