Komentara: 1
Pregleda: 1688

Poklon kombi za Politehničku školu

16.05.2012. u 18:01h
Izvor: RTV Yueco
Radna jedinica Javnog preduzeća PTT Srbija u Subotici donirala je svoj kombi Politehničkoj školi, što je rezultat dugogodišnje uspešne saradnje ove dve institucije. Kombi koji je Pošti služio 9 godina, u veoma dobrom stanju, predat je Politehničkoj školi, a učenici ove škole koristiće ga za potrebe praktične nastave, odnosno za transport materijala sa kojim rade.
Poklon kombi za Politehničku školu

Primopredaju ključeva obavili su direktor radne jedinice PTT Pošta Subotica Nebojša Daković i direktor Politehničke škole Iso Planić. Realizacija ovog projekta počela je pre nešto više od pola godine, u vreme kada se Pošta pripremala da svoja korišćena vozila stavi na licitaciju. U isto vreme pokazala se potreba za takvim prevoznim sredstvom u Politehničkoj školi, pa su u Pošti odlučili da jedan od kombija, čija je vrednost oko pola miliona dinara, poklone školi.

Učenici u područiju rada geodezije i građevinarstva, šumarstva i obrade drveta, ali i područije rada grafičarstva, koristiće ovo prevozno sredstvo za praktičnu nastavu, i to isključivo u lokalu.

Vozilo je izuzetno očuvano i radnicima pošte je služilo punih 9 godina. U Politehničkoj školi da će vozilo koristiti samo u slučajevima kada im bude od neophodnog značaja, što znači ne svakodnevno, što će dodatno produžiti vek ovog prevoznog sredstva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1688
Povezane teme

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.