Komentara: 0
Pregleda: 2840

Pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za mlađe kadete u Skorenovcu

12.03.2013. u 10:15h
Izvor: RTV Yueco
Pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za mlađe kadete u Skorenovcu

Skorenovac je bio u nedelju domaćin zvaničnog pojedinačnog prvenstva Srbije u stonom tenisu za mlađe kadete, učešće na ovom turniru od mladih stonotenisera Spartaka uzeo je mladi Bognar Bence.

U dublu Bognar Bence zajedno sa Fenjveši Florijanom STK ”Bačka Topola “  osvojili su bronzanu medalju , u borbi za medalju pobedili su sa 3-1  par Levajac Dimitrije  STK ”Moskva “, Rusija i Djilas Nemanja (STK “Čelarevo”) , dok su za ulazak u finale izgubili od para Jovičić Matija STK ”Stak “, Beograd  i Petrović Marko STK  “Djurdjev Grad” ,Smederevo) sa 3-1.

U pojedinačnoj konkurenciji Bognar Bence prošao je svoju kvalifikacionu grupu ali je na glavnoj tabli  u 1 kolu izgubio sa 3-2 od Stošića iz STK ”Imt “, Beograd, pobednik turnira za mlađe kadete u pojedinačnoj konkurenciji bio je Levajac Dimitrije STK ”Moskva “, Rusija  koji je u finalu pobedio sa 3-1 Jovičić Matiju iz STK ”Stak “ , Beograd.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2840
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.