Komentara: 8
Pregleda: 10592

Poginuo apsolvent medicine iz Subotice

30.03.2009. u 17:25h
Izvor: Press Online
<p>Bojan Končar (26), apsolvent medicine iz Subotice, poginuo je na licu mesta kada je pretpro&scaron;le noći, oko 3.15, skrenuo na suprotnu traku autoputa od Subotice ka Novom Sadu i udario u autobus STP &bdquo;Derventa" iz Republike Srpske</p>
Poginuo apsolvent medicine iz Subotice

Do udesa je došlo kod Bikovačke petlje, a udarac je bio toliko jak da je „ford fokus", kojim je upravljao nastradali mladić, bukvalno prošao kroz donji trap autobusa.

Od 57 putnika, koliko ih je bilo u autobusu, na Urgentno odeljenje subotičke bolnice primljene su četiri povređene osobe, a najteže je prošao vozač Dragoljub Vračević (55) iz Prnjavora, kome je slomljena potkolenica. Teže je ozleđena i putnica Aleksandra N. (33) iz Bijeljine, dok je Olivera P. (38) iz Doboja prošla sa lakšim telesnim povredama. Doktor Bojan Bagi, načelnik Urgentnog odeljenja, kaže da je te noći povređeno sedam pacijenata u tri saobraćajne nesreće.

- Samo što sam zaspao u bunkeru autobusa, gde imamo ležaj, začuo sam strahovit udarac -opisuje ovaj strašan događaj Budimir Živanić, suvozač turističkog autobusa koji je trebalo da ide za Budimpeštu i Prag. - Izašao sam i zanemeo od prizora. Čuo sam da je mladić poginuo, a vodič mi je ispričao da su pokušali da izbegnu sudar. Na oko pedesetak metara ispred njih je izleteo automobil. Vozač je pokušao da ga izbegne, ali u tome nažalost nije uspeo. Uskoro su stigla kola hitne pomoći i policija, koja je putnike udaljila od smrskanog automobila.

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 10592
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.