• Pregleda: 3176

Poginule tri osobe, četrnaest povređenih tokom protekle sedmice

Poginule tri osobe, četrnaest povređenih tokom protekle sedmice

U periodu od 2. do 8. septembra, na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda. U jednoj saobraćajnoj nezgodi tri lica su poginula, u 10 saobraćajnih nezgoda četiri osobe su teže povređene, 10 osoba je lakše povređeno, dok je u jednoj saobraćajnoj nezgodi pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdata su 424 prekršajna naloga i iz saobraćaja je isključeno 10 vozača. Zbog teške ili potpune alkoholisanosti zadržana su četiri lica.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasno-spacilačke službe imali su 15 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
DeusEx Odgovori
"U periodu od 2. do 8. septembra, na području Policijske uprave u Subotici zbog teške ili potpune alkoholisanosti zadržana su četiri lica."

:/ I to su oni koji su zaustavljeni, koliko ih tek ima svakodnevno koji ne budu zaustavljeni a predstavljaju životnu pretnju za ostale učesnike...

Ovaj grad ima ozbiljan problem sa narkomanijom (alkoholisanim osobama) koji svakodnevno voze po Subotici. :(
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.