Komentara: 16
Pregleda: 7200
Foto

Podrška poznatim sportskim šampionima Subotice

01.04.2020. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Sportski radnici Subotice ni tokom vanrednog stanja nisu zaboravili nekadašnje šampione starije od 65 godina, koji su u izolaciji u svojim domovima. U organizaciji resora za omladinu i sport grada Subotice i Sportskog saveza Subotice počela je distribucija paketa pomoći.
Podrška poznatim sportskim šampionima Subotice

Subotica danas nosi epitet grada sporta upravo zahvaljujući ovim ljudima, smatra Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za oblast omladine i sporta.

Sportski radnici poput Srete Damnjanovića, Zorana Ivanovića, Slobodana Kustudića, Ubori Lasla, kao i mnogi drugi koje ćemo tokom naše akcije posetiti sigurno zaslužuju ovu pažnju. Obezbedili smo pakete koji sadrže prehrambene proizvode i sredstva za higijenu i dezinfekciju, a donosićemo im i dnevnu sportsku štampu – naglasio je Simović.

Podrška poznatim sportskim šampionima Subotice

Podrška poznatim sportskim šampionima Subotice

Među onima koji su silom prilika morali da budu u kućnoj izolaciji je i kondicioni trener Zoran Ivanović, preko čijih treninga je put vodio do uspeha mnoge subotičke sportiste. Sada ima savete za dobru psihičku kondiciju sugrađana.

- Molim vas, budite strpljivi, nađite sebe u nekim aktivnostima, sigurno imate dosta toga što ste pre govorili – e, ovo bi trebao, ali sutra ću. To sutra je došlo danas. Imate dosta toga čime se možete zanimati, nađite se u tome, biće vam lakše, ne samo fizički, nego i psihički i videćete, doći će sutra taj dan, kada ćemo se opet lepo viđati u ovoj našoj lepoj Subotici -  poručio je Ivanović u izjavi za RTV.

Gradska uprava opredelila je i sredstva za nabavku paketa koji će se podeliti korisnicima penzija na teritoriji grada Subotice koji primaju penzije sa najnižim iznosima. Podela tih paketa počinje u narednim danima.

Izvor: Subotica.com
Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima Podrška poznatim sportistima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 16
Pregleda: 7200
Povezane teme

nemanja simović

sportski savez subotice

dejan vuković

korona virus

pomoć starijim osobama

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.