Komentara: 2
Pregleda: 2264

Podela polovne garderobe u MZ Aleksandrovo

20.02.2020. u 11:19h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Crvenog krsta Subotice, polovna garderoba deliće se socijalno ugroženim sugrađanima u prostorijama Mesne zajednice Aleksandrovo svakog dana do 26. februara, u periodu od 9 do 13 časova.
Podela polovne garderobe u MZ Aleksandrovo

Crveni krst Subotice i ove godine nastavlja s redovnim aktivnostima pružanja podrške socijalno ugroženim sugrađanima. Oko 350 kilograma polovne garderobe juče je isporučeno Mesnoj zajednici Aleksandrovo, koju će volonteri podeliti onima kojima je najpotrebnija.

- To je garderoba koju doniraju sugrađani tokom cele godine, a mi je raspoređujemo po mesnim zajednicama i udruženjima kada iskažu potrebu. Uvek se trudimo da bude garderobe za sve uzraste, odnosno za decu i odrasle oba pola, ali je pretežno u pitanju ženska i dečja garderoba - kaže Zoran Molnar, stručni saradnik Crvenog krsta Subotice.

Tokom prethodne godine, gradska organizacija Crvenog krsta prikupila je preko 20 tona nove i polovne garderobe, koja je podeljena socijalno najugroženijem stanovništvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2264
Povezane teme

crveni krst

crveni krst subotica

podela garderobe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.