Komentara: 3
Pregleda: 1675

Počinje sankcionisanje

28.11.2009. u 11:20h
Izvor: RTV Yueco
Počinje sankcionisanje

U nedelju se nastavlja akcija saobraćajne policije “Ispravni vozilo bezbedno vozilo”.Saobraćajna policija će, pojačano vršiti kontrolu tehničke ispravnosti vozila, uz dosledno sankcionisanje prekršaja i isključivanje iz saobraćaja tehnički neispravnih vozila.

Pored uobičajene provere tehničke ispravnosti vozila na linijama tehničkog pregleda koje učestvuju u ovoj akciji, vršiće se i kontrola zaptivenosti instalacija kod vozila koja su opremljena TNG opremom.

Akcija će da traje do 10.decembra i saobraćajna policija je sprovodi sa ciljem da se na vreme uoče i najmanje tehničke neispravnosti, i vozači upozore i obaveste da mogu besplatno da izvrše konrolu tehničke ispravnosti vozila i time povećaju bezbednost u saobraćaju.

U Srbiji je, pre dve godine, kroz ovu akciju otkriveno 60 odsto neispravnih vozila dok je danas standard bolji, kupuju se nova vozila, i očekuje se otkrivanje oko 50 odsto neispravnih vozila, kažu u centru za motorna vozila AMSS.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1675
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.