• Pregleda: 4633

Počinje redovno letnje očitavanje vodomera

Od danas pa sve do 24. jula radnici javno-komunalnog preduzeća Vodovod i kanalizacija vršiće redovno letnje očitavanje vodomera u preko 30 hiljada domaćinstava u Subotici.
Počinje redovno letnje očitavanje vodomera

Potrošači koji se prilikom posete inkasanata  ne zateknu kod kuće, mogu sami da prijave stanje službi preduzeća putem besplatne telefonske linije na broj 0800–000–024. Broj je dostupan svakog radnog dana od 7 do 15 časova i za područje fiksne telefonije.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"

povezane teme

3
pajo Odgovori
U subotici nepostoji ni jena ovakva šahta i ovako postavljen vodomer.Samo je san nekog ko se nerazume u praksu održavanje istoh!
S2 Odgovori
Čisto da ne bude zabune: inkasanti rade NAPLATU, a ljudi koji čitaju vodomere su ČITAČI, bilo dobrovoljni, bilo kao zaposleni čitači vodomera. Usput, ako vam se pojave osobe koje "čitaju vodomere" i kažu da se to plaća, ne puštajte ih u dvorište, već obavestite policiju ili Vodovod. Bilo je takvih pokušaja prevare i ranijih godina. Čitači vodomera su ujedno i radnici Vodovoda, pa bi trebalo da kod sebe imaju i službenu legitimaciju. Čitanje vodomera se NE NAPLAĆUJE.
sedlak Odgovori
Koji crni inkasanti!!!!!!!!!!!!!Ne lupajte gluposti!!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.