• Pregleda: 2812

Počinje prolećno očitavanje vodomera

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica obaveštava potrošače u gradu i prigradskim naseljima da prolećno očitavanje vodomera u domaćinstvima počinje u petak, 13. maja, i trajaće do ponedeljka, 23. maja.
Počinje prolećno očitavanje vodomera

Kako se navodi u saopštenju, ovo preduzeće ima obavezu da očitava vodomere u domaćinstvima koja pripadaju kategoriji potrošača široke potrošnje. Očitavanje vodomera obavlja se u skladu sa Pravilnikom o očitavanju vodomera.

Ukoliko se neko od potrošača za vreme očitavanja ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti u JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica radnim danima, lično na šalterima br. 5 i 6, ili putem telefona na broj 0800-000-024. Ovaj broj je besplatan za potrošače, a dostupan je svakim radnim danom od 7 do 15 časova i za sve druge vrste informacija.

Evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 7 meseci, odnosno za period novembar 2015. - maj 2016.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
wiena Odgovori
Kakva udarna vest !!! WoW
Srbistan Odgovori
Domacinstva sto trose 500 litara mesecno se ocitavaju a sta je sa silnim vocnjacima kad krenu vodeni topovi da gruvaju 1 litru u sekundi po komadu pa tako po cele dane. Kad ce to da se oporezuje?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.