• Pregleda: 2244

Počinje očitavanje vodomera

Decembarsko očitavanje mernih instrumenata (vodomera) u domaćinstvima počinje u petak 16. decembra i trajaće do 25. decembra 2016. godine.
Počinje očitavanje vodomera

Kako se navodi u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija", evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 1. decembra 2016. do 31. decembra 2016. godine. Svim korisnicima će biti dostavljen obračun za navedeni period putem pošte u prvoj polovini januara 2017. godine.

Ukoliko se korisnik za vreme očitavanja vodomera ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti na više načina.

Prijavu stanja korisnik može da izvrši samo u periodu očitavanja lično na šalterima blagajne preduzeća br. 4, 5 ili 6 radnim danima u radno vreme preduzeća, zatim putem internet stranice preduzeća, kao i putem telefona na broj 0800-000-024, navedeni broj je besplatan za potrošače, a dostupan je svakim radnim danom od 7 do 15 časova i za sve druge vrste informacija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.