Komentara: 2
Pregleda: 5848

Počinje letnje očitavanje vodomera

14.09.2016. u 09:59h
Izvor: Subotica.com
Očitavanje mernih instrumenata (vodomera) u domaćinstvima u gradu i prigradskim naseljima počinje u petak, 16. septembra, i trajaće do nedelje 25. septembra.
Počinje letnje očitavanje vodomera

Kako se navodi u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija" evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 1. avgusta do 30. septembra, uz napomenu da će obračun za navedeni period biti poslat putem pošte u prvoj polovini oktobra 2016. godine.

Ukoliko se korisnik za vreme očitavanja vodomera ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti u JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica.

Prijavu stanja korisnik može da izvrši samo u periodu očitavanja lično na šalterima blagajne preduzeća, preko internet stranice preduzeća, odnosno putem besplatnog telefonskog broja 0800-000-024 (radnim danima od 7 do 15 časova).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5848
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

očitavanje brojila

očitavanje vodomera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.