• Pregleda: 5415

Počinje letnje očitavanje vodomera

Očitavanje mernih instrumenata (vodomera) u domaćinstvima u gradu i prigradskim naseljima počinje u petak, 16. septembra, i trajaće do nedelje 25. septembra.
Počinje letnje očitavanje vodomera

Kako se navodi u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija" evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 1. avgusta do 30. septembra, uz napomenu da će obračun za navedeni period biti poslat putem pošte u prvoj polovini oktobra 2016. godine.

Ukoliko se korisnik za vreme očitavanja vodomera ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti u JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica.

Prijavu stanja korisnik može da izvrši samo u periodu očitavanja lično na šalterima blagajne preduzeća, preko internet stranice preduzeća, odnosno putem besplatnog telefonskog broja 0800-000-024 (radnim danima od 7 do 15 časova).

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Pajo Odgovori
Dali to znaci da nas ocekuje poskupljenje vode?
Milan024 Odgovori
Vođa u Subotici je najskuplja u Srbiji!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.