Komentara: 0
Pregleda: 2751

Počinje jesenje očitavanje vodomera

15.10.2013. u 00:00h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica ima obavezu da očita vodomere u domaćinstvima, koja pripadaju kategoriji potrošača široke potrošnje. Očitavanje vodomera u ovoj kategoriji potrošača u gradu i prigradskim mesnim zajednicama i naseljima obavljaće se od četvrtka 17. oktobra 2013. do ponedeljka 28. oktobra 2013. godine.
Počinje jesenje očitavanje vodomera

Ukoliko se neko od potrošača za vreme očitavanja ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti u JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica, radnim danima, lično ili putem telefona broj 0800-000-024. Ovaj broj je besplatan za potrošače, a dostupan je svakim radnim danom od 07 do 15 sati i za sve druge vrste informacija, a potrošači ga mogu pozvati sa područja fiksne telefonije 024.

Evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 3 meseca, odnosno za period jul - oktobar 2013.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2751
Povezane teme
jkp vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija očitavanje brojila očitavanje vodomera potrošnja vode
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.